Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Werkzaamheden Praktijk Annemieke Meijler

Ik bied twee soorten individuele consulten aan. De eerste vorm is meer concreet. Welke voeding heeft je lichaam nodig? En welke supplementen ondersteunen je in dit moment? Ik gebruik daarbij de kinesiologie als hulpmiddel. Soms is er aanvullend  onderzoek nodig zoals bloedonderzoek of ontlastingsonderzoek om helder te maken wat er in het lichaam speelt(zie ook individueel consult). Ik coach je graag naar een gezondere leef- en voedingsstijl.

Je kunt ook een consult boeken voor ‘stille lichaamswijsheid’ . Tijdens deze consulten lig je gekleed op een behandelbank. Zowel jij als ik zijn voelend bij je lichaam aanwezig. Wat laat je lichaam zien? Welke opgeslagen informatie wil zich tonen waardoor het lichaam kan ontspannen? 

Mijn vaste praktijkadres is in praktijkcentrum Carnisse te Barendrecht. Een andere ontmoetingsplek is ook mogelijk. Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op