Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Redigeren schriftelijke communicatie

Veel mensen kennen het: je moet iets schrijven en je hikt er tegenaan. Of je hebt iets geschreven en je voelt je er onzeker over. Ik heb ruime ervaring in het schrijven en redigeren van teksten. Op het gebied van gezondheid en voeding neem ik mijn inhoudelijke kennis met me mee, waardoor ik naast taalkundig ook inhoudelijk kan redigeren.

In het verleden verzorgde ik redactiewerk voor:

  • Het vaktijdschrift 'Van Nature'; als eindredacteur betrokken bij dit vaktijdschrift voor medici en paramedici die werkzaam en/of geïnteresseerd zijn in de nutritionele geneeskunde, fytotherapie en psycho-neuro-immunologie. De schriftelijke uitgave van Van Nature is in december 2010 beëindigd.
  • Het inhoudelijke kookboek 'Oergondisch genieten; een moderne levensstijl vanuit de oorsprong'. Ria Penders, Elly Poll, Yvonne van Stigt, uitgifte 2011.
  • Het boek ‘Oerslank, waarom zij wel en ik niet; de individuele routeplanner naar een (blijvend) gezond en slank lichaam’. Yvonne van Stigt, uitgifte 2013.
  • Het vaktijdschrift ‘OrthoFyto’; als eindredacteur betrokken bij dit tijdschrift van 2012 – 2016.
  • Energetica Natura, afdeling Science; schrijven en redigeren van (wetenschappelijke) artikelen. Werkzaam van 2016 – heden.