Individueel consult

Ik zie de mens als één geheel: lichaam, geest en ziel verbonden. De systemen zijn nauw verweven met elkaar. Waarbij het lichaam de meest duidelijke signalen afgeeft. Vandaar dat ik me richt op de lichaamssignalen. Welke signalen geeft je lichaam? Waar loopt jouw systeem vast? Als het ware het zoeken naar de ontbrekende puzzelstukjes.

Stap 1: Afspraak maken

Je kunt telefonisch een eerste afspraak maken of je kunt het contactformulier onderaan deze pagina invullen zodat ik contact met jou kan opnemen. Je krijgt vervolgens twee intakeformulieren opgestuurd. Deze formulieren ontvang ik graag twee werkdagen voor ons samenzijn retour. Dit scheelt ons veel consulttijd.

Stap 2: Eerste consult

Tijdens het eerste samenzijn bespreken we je vragenlijsten en gaan op zoek naar datgene wat je lichaam nodig heeft qua voeding en leefstijlmaatregelen. In sommige gevallen is er aanvullend onderzoek nodig, denk aan ontlastingsonderzoek, onderzoek naar allergieën of intoleranties of bloedonderzoek. In het algemeen krijg je na het eerste samenzijn een persoonlijk uitgewerkt behandel- en voedingsadvies.

Ons eerste samenzijn duurt circa 1-1,5 uur.

Stap 3: Vervolgconsulten

Afhankelijk van het behandeladvies en jouw behoefte aan begeleiding volgen er meestal één of meerdere vervolgconsulten. We bespreken de voortgang. Waar loop je tegenaan? Hoe reageert je lichaam? Misschien staan nu andere lichaamssignalen op de voorgrond en is er verandering van advies nodig.

Afhankelijk van jouw behoefte en mogelijkheid varieert een vervolgconsulten van één of meer vervolgconsulten van ½ - 1 uur.

Contactformulier

hCaptcha