Individueel consult

Peter

"Het consult was echt verfrissend confrontered. Annemieke luistert heel alert en weet op hetzelfde moment neutraal maar treffend iemand te confronteren. Dit vind ik echt een belangrijk aspect van een consult, af en toe een klap(je) in het zicht. Het houdt me scherp en voorkomt dat ik mezelf met allerlei sluiers een andere waarheid voorspiegel, of mij kan verstoppen. De wandeling in het bos werkte heel goed en ontspannend. De omgeving is informeel, gezond, en leidt niet af van mijn gedachten. Het was fijn dat je af en toe iets verduidelijkte aan de hand van je eigen voorbeelden. Enerzijds omdat ik dan even de rust en de kans krijg om mijn eigen gedachten te ordenen, anderzijds omdat jouw eigen voorbeelden duidelijk en concreet maken hoe één en ander kan werken. Al met al dankbaar en blij met jouw consult. 

Ellen

"De consulten die ik van Annemieke mocht ontvangen getuigen van grote betrokkenheid en integriteit. Mijn hoofd was het niet altijd eens met de adviezen, mijn lichaam daarentegen was er dankbaar voor. 

Ze heeft me tijdens de consulten geleerd dat ik mag vertrouwen op datgene wat ik voel/waarneem, ondat ik bij het uittesten vaak zei 'ja, dat dacht ik al'.

De woorden die ik van toepassing vind op Annemieke zijn: liefdevol, zuiver, betrokken, integer met de nodige humor".

Marianne

“Annemieke heeft mij jarenlang begeleid op zoek naar klachtenvermindering en meer vitaliteit. Ze is een fijne gesprekspartner, altijd vol aandacht en aanvoelen. En altijd op zoek naar nieuwe of andere middelen, die op bepaalde momenten in het proces opportuun waren. Ze is wat ik versta onder ‘een echte professional’, namelijk iemand die blíjft leren, onderzoeken en zich ontwikkelen.  Ze is ook op de hoogte van talloze aanvullende disciplines en geeft, als dat aan de orde is, de namen en websites van de desbetreffende uitvoerenden meteen aan je door.”

Stille lichaamswijsheid

Alexandra

“Bij onze eerste afspraak voelde het meteen heel vertrouwd met Annemieke. Ze stelt precies de goede vragen en voelde direct aan waar ze mij mee kon helpen. Ze heeft een hele fijne energie, maar is ook rustig en kalm.


Bij het eerste consult 'stille lichaamswijsheid' gebeurde er iets heel bijzonders, wat eigenlijk moeilijk te omschrijven is. Door aanraking van Annemieke kwam er van alles los in mijn lichaam. Op sommige plaatsen voelde ik de energie stromen en op andere plaatsen juist weer niet. De gedachten die vrij kwamen zorgden direct voor reacties in mijn lichaam. Het voelde heel warm, veilig, geborgen en liefdevol, ondanks dat er pijn en verdriet naar boven kwam. Na het consult voelde ik me verlicht, vrij en opgelucht. Een hele bijzondere en waardevolle ervaring!”

Redigeren

Yvonne
Auteur kookboek, Oergondisch genieten

"Annemieke heeft de teksten van ons kookboek Oergondisch genieten geredigeerd. Dat heeft ze op een bijzondere manier gedaan. Annemieke werkt vanuit haar gevoel met respect voor het proces, en dat lees je altijd tussen de regels door. Mede dankzij haar inbreng komt de boodschap die we de mensen willen brengen goed over. Ons boek is geschreven vanuit het hart, en dat wordt door de meeste mensen herkend."

Reviews

Wat is jouw ervaring met mijn werkzaamheden? Vul het onderstaande formulier in. Ik stel je bijdrage erg op prijs!

Feedbackformulier

hCaptcha